Alpha Industries BASIC Tshirts med print rep blue

BzrzoJWAh5
Alpha Industries BASIC - T-shirts med print - rep blue

Materiale & vedlikehold

Overmateriale 100% bomull

Materiale Jersey

Vedlikeholdsråd Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C

Produktdetaljer

Hals/utringning Rund hals

Mønster Print

Artikkelnummer AL522F00C-K11

Modellhøyde Modellen er 188 cm høy og har på seg størrelse M

Passform Normal

Lengde Normal lengde

Ermelengde Korte ermer

Totallengde 69 cm i størrelse M

Alltid gratis frakt og retur

100 dagers åpent kjøp

Alpha Industries BASIC - T-shirts med print - rep blue Alpha Industries BASIC - T-shirts med print - rep blue Alpha Industries BASIC - T-shirts med print - rep blue
Forstoppelse
Dorothy Perkins THALTER NECK PRINTED DOBBY Bluser black

Små og store mat- og reiseopplevelser

Underholdning
Posted by Orsman Genser red
on PS by Paul Smith Kåpe / Frakk orange

McDonald’s – navnet på selskapet – og det som står på menyen er gjerne noe fjernt fra en matelskers ordforråd og munn. Elsket og hatet. Slik er det også for meg men jeg må innrømme at jeg også liker å få det lille sparket i sofakroppen som gode opphavshistorier og halv-dokumentariske biografier om mennesker som presterer noe gir. På godt eller vondt.

Derfor gikk jeg til grunnleggeren – The Founder () – med litt reservasjoner. Ville jeg få presentert en endeløs suppe godkjent fra høyeste hold, eller en interessant og kontroversiell opphavshistorie? Den gule M’en på kinoplakaten helte mot det første, men Michael Keaton ga mer vekt til det siste.

Historien handler om Ray Kroc, som selv kaller seg grunnleggeren av McDonald’s, og hvordan han manøvrerte seg frem til i praksis å stjele navnet og konseptet fra brødrene McDonald. For så å skrinlegge alle tanker om god folkeskikk og ærlighet bak og heller fokusere hundre prosent på profitt. I god Amerikansk kapitalistisk ånd.

Men nye Roma er ikke bygget på en dag og historien følger Rays hverdag som sliten dørselger til møtet med brødrene Richard og Maurice McDonald. Kallenavn«Dick» og «Mac». Hvis du lurte på hvor Big Mac kommer fra. De tre er enige om det meste av mat som serveres rundt om i Amerika på 50 tallet har lav kvalitet og tar evigheter å vente på. Brødrene har selv utviklet flere ideer for å kunne servere et måltid i løpet av 30 sekunder. Ut med alt annet fra menyen enn hamburgere, potetchips og brus. Fem dæsjer med ketchup og sennep, to skiver sylteagurk og kjøttdeig stekt i akkurat like mange sekunder på like mange grader.

Det skapes et lite paradoks i hjernen på dette tidspunktet; hvor dårlig var egentlig restaurant kvaliteten på den tiden hvis McDonald’s var den revolusjonerende løsningen?

Filmen er gjennomført spilt og historien gir et fengende innblikk i McDonald’s kjedens spede begynnelse. Både vakkert og trist om hverandre og vel verdt et par timer. Om markedsavdelingen til McDonald’s er like fornøyde har jeg mine tvil om og jeg merker samtidig at det er enda litt lenger til neste gang jeg befinner meg under de gylne buene.

Grunnleggeren byoung IRIANNA WRAP DRESS Sommerkjole blue
Helia Sandaler navy
Opening Ceremony BOBBY SLIPON Høye joggesko collegiate navy

Siste innlegg

Når jeg nå ser på bildet av megselv, ser jeg en person som egentlig kan gå med det meste. Spørsmålet er bare om jeg tør . Om jeg våger å trå ut i verden som den personen jeg faktisk er blitt. Og være modig nok tilå gi slipp på den jeg engang var…

om jeg tør

Nå har jeg i hvert fall tatt de to første og kanskjeviktigste skrittene: Det første var å tørre å beom hjelp. Det neste var å fortelle om det i denne bloggposten. Nå gjenstår bare det tredje: Å omsette all denne nye kunnskapen og innsikten om i handling. Så modig skal jeg være. Jeg er så vidt i gang allerede.

En uventet bieffekt avAlexandras garderobehjelp, var at jeg fikk frigjort massevis med plass! Lassevis med klær ble lagt i «gis bort»-haugen, som venner og loppis snart skal få glede av.Utrolig nok dukket det også opp et par glemte skatter:

Den mest kuriøse er en kjole fra den aller første guest designer-kolleksjonen til HM, signert Karl Lagerfeld. Kjolen, i størrelse 40 kostet opprinnelig 698,- da den ble innkjøpt for 13 år siden!!

Den har hengt i skapet –med lappen på!– siden 2004.

Med andre ord: Helt ny! Ubrukt Etter tips fra fra Alexandra skal den legges ut og «selges til høystbydende» på Ebay. Hvem vet – kanskje kjolen er blitt et samlerobjekt?

Foto: Alexandra Mahrberg

En annen skatt dukketopp i bakerste rekke, bak bunaden: En blå omslagskjole i ren silke, signert Sonja Rykiel. Jeg arvet kjolen for en stund siden, men har aldri funnet en anledning (eller selvtilliten!) til å gå med den. Alexandra falt pladask og overbeviste meg om at kjolen sitter som et skudd. Og at jeg kler blått. (Det ville jeg aldri ha trodd.)

Så neste gang jeg blir invitert på fest, hvor der er lov å pynte seg litt ekstra, vet jeg hva jeg skal ha på meg…

Min konklusjon etter to timer i Alexandras kyndige nærvær er at dette var en lønnsom investering! Jeg har gjenoppdaget klær som jeg innser at jeg kan bruke (slipper å kjøpe nytt), jeg har frigjort plass (slipper å kjøpeny kommode) og jeg har funnet flereplagg som jeg kan tjene noen kroner på ved å selge (hurra for gjenbruk). I tillegg kan jeg donere masseklærtil mitt lokale loppemarked på Marienlyst , noe somselvsagt er en stor bonus.

I løpet av våren får du muligheten ti å vinne en«bli ny»-session med Alexandra,

Det er alt jeg kommer til å avsløre i denne omgang.

Klikk på knappen nedenfor, så skal jeg holde deg oppdatert. I tilleggsender jeg deg en ukentlig dose med inspirasjon rett i innboksen: Alpha Industries BASIC Tshirts med print olive

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kunsten å gi konstruktiv kritikk

Selv om de fleste av oss er kjent med begrepet konstruktiv kritikk, er det fortsatt mange som ikke vet hva det egentlig er og hvordan man skal gi det til noen, akkurat det, på en konstruktiv måte.

Kilde: www.chefstips.se

Her får du en rekke tips som kan hjelpe deg med å levere kritikk på en bedre måte neste gang – og samtidig få mottakeren med deg i «samme båt». (I steden for å etablere lav selvtillit og forsvarsmekanismer hos mottakeren).

Les også: Dette gjorde du bra!

1. Først og fremst – ikke vent for lenge Hvis du tar opp noe som har skjedd mer enn en gang, eller som skjedde forrige måned, vil folk bare lurer på hvorfor du tok så lang tid for deg å si det. Du må plukke opp problemet umiddelbart, mens det fortsatt er relevant.

1. Først og fremst – ikke vent for lenge

2. Håndter et problem om gangen Ikke kom med en lang liste over ting du er frustrert over. En ting om gangen er nok, og det betyr at du må velge hva du ønsker å være sikker.

2. Håndter et problem om gangen

3. Ha følelser under kontroll Ikke prøv å forbedre andre mennesker når du er sint.

3. Ha følelser under kontroll

4. Gjør det privat Du må aldri kritisere noen foran andre personer,fordi det er nedverdigende. Det vil være det samme som å sette dem i «gapestokk».

4. Gjør det privat

5. Prøv å levere kritikk som et spørsmål I stedet for å si: «Du vil aldri bli klar i tide,» du kan spørre: «Hvordan har det seg at du er sen med leveranser så ofte?»

5. Prøv å levere kritikk som et spørsmål

6. Unngå sensitive og kategoriske ord «alltid» og «aldri» er ord som oppmuntrer til konflikt. Hvis du sier «Du vil aldri høre» så ber du om bråk i stedet for løsninger.

6. Unngå sensitive og kategoriske ord

7. Ta opp ting som kan endres Å påpeke problemer uten at du bryr deg om å bidra til å løse dem er både grusom, meningsløs og kortsiktig. Hvis du ikke ønsker å bidra til å løse problemet, har du ingen rett til å ta det opp.

7. Ta opp ting som kan endres

8. Håndtere sinne Hvis noen er sint – ikke kaste bensin på bålet ved å si ting som «Du trenger å roe deg ned litt.»Si i stedet: «Jeg kan ikke ta dette videre hvis du ikke roer deg ned.» Da er det deres valg. Har de ønsker at du skal forstå problemet, er det best at de roer seg ned.

Siste fra Bildekritikken:
Om Foto.no Anna Field Snøresko black
Benetton Jumper black
Rapporter feil Bruk av informasjonskapsler
Møt oss også på
Copyright © Foto.no - Alle bilder som vises er Copyright © de respektive fotografer. Foto.no utgis av FOTO.NO AS, org.nr: NO 948 974 843 MVA - Trelastgata 3, 0191 Oslo, Norge.
Foto.no etterstreber å følge Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk.