Vans AUTHENTIC Joggesko ambrosia/classic white

bR8GSGuxam
Vans AUTHENTIC - Joggesko - ambrosia/classic white

Materiale & vedlikehold

Overmateriale Tekstil

Innermateriale Tekstil

Dekksåle Tekstil

Såle Syntentisk materiale

Fôr Tynt fôret

Materiale Kanvas

Produktdetaljer

Skotupp Rund

Hælform Flat

Lukking Snøring

Mønster Rutet

Artikkelnummer VA215B04X-M12

Alltid gratis frakt og retur

100 dagers åpent kjøp

Vans AUTHENTIC - Joggesko - ambrosia/classic white Vans AUTHENTIC - Joggesko - ambrosia/classic white Vans AUTHENTIC - Joggesko - ambrosia/classic white Vans AUTHENTIC - Joggesko - ambrosia/classic white
J.L. Bruvik AS
Loading…
Vans AUTHENTIC Joggesko estate blue/true white

Del 2 - Tramp i klaveret

Nancy Øvrehus

Ikke bokstavelig talt

Det norske språket er fullt av rare formuleringer. Mange av dem har en bokstavelig betydning, men det er likevel ikke meningen at vi tolker dem slik. En del av disse uttrykkene finnes i tilsvarende varianter på andre språk, mens andre er helt særegne for Norge.

tirsdag, oktober 24, 2017

Dette er annen del av en liten miniserie som går nærmere inn på rare uttrykk med dobbel betydning.

Del 1 - Å bo i koffert

Har du trampet i klaveret eller tråkket i salaten?

Tolker du spørsmålet helt konkret, så er jeg temmelig sikker på at du svarer "nei".

Sjansene er gode for at du neppe har på tangentene til et piano eller gått omkring i salater.

Men - her lurer vi faktisk på noe helt annet. Det jeg spør om er nemlig om du har gjort noe som er pinlig eller dumt. Har du sagt noe som er ufint eller taktløst kan du bruke dette uttrykket til å fortelle om det.

Ikke den skarpeste kniven i skuffen

Har du hørt dette uttrykket før og lurt på hva det egentlig betyr? Hvorfor snakker man nå om disse knivene?

Det har faktisk svært lite med kniver å gjøre.

Det handler om intelligensen til noen, og det på en nokså negativ måte. Personen man snakker om er dessverre ikke så veldig smart. Å være skarp, eller kvass kan også bety åvære litt aggressiv og lite hyggelig, men som oftest betyr det altså å være intelligent, smart, gløgg og kvikk i hodet.

Herav uttrykket «ikke den skarpeste kniven i skuffen».

Vi finner en tilsvarende frase på engelsk som du kanskje er kjent med, nemlig «Not the sharpest tool in the shed».

Å være på bærtur

Kanskje er du den typen som liker å ta deg en tur i skog og mark for å plukke sopp eller bær?

Da har du bokstavelig talt vært på bærtur. Utfordringen er at dette uttrykket også har en helt annen tolkning. Det kan også tolkes som at du ikke har peiling på det du driver med, eller du er på feil sted, kanskje også til feil tid!

Du kan bruke dette uttrykket når noen sier noe som er helt feil, når de snakker om ting de ikke vet nok om.

Dette betyr altså at noen har mistet oversikten over en situasjon. Et tilsvarende uttrykk er

som også brukes når man har mistet kontrollen og ikke er der man skal være.

Du vil nok kanskje oppdage at noen også bruker uttrykket for å fortelle at noen ikke forstår, eller kan noe om , det de snakker om.

Bare blåbær

Vi skal bevege oss tilbake til bærturen vår. Vi har nemlig også et annet uttrykk som kan være kjekt å kjenne til. Kanskje var det «bare blåbær»?

Hvis du tror at vi her snakker om blåbær, så er du nok litt på bærtur selv. Uttrykket har faktisk ingenting med bær å gjøre, i hvertfall ikke annet enn at det viser til noe som er lite og ubetydelig, som et blåbær.

er et uttrykk som betyr at vi synes at noe er veldig lett. Som for eksempel å forstå disse uttrykkene var bare blåbær!

På engelsk finner vi et tilsvarende uttrykk som du kanskje er kjent med, nemlig «(just) peanuts».

Nå er du blitt kjent med flere rare uttrykk som ikke kan tolkes bokstavelig. Du vil nok etter hvert legge merke til at det er enda flere. 


Vil du lære flere rare norske uttrykk?

Last ned Lingus Etam GALIS PANTALON Pyjamasbukse red

Vi anbefaler også Jana Kiler black

Lykke til videre !

Dorothy Perkins FLORAL EMBELLESHED JUMPER Jumper navy
idiom

Bli med på våre gratis webinarer hver torsdag kl 19.00

Fri frakt over 3000,-
Gå til kassen
Logg inn / Registrer deg

Logg inn

TOM TAILOR BASIC Poloskjorter knitted navy
/ Brukt Golfutstyr - Slik tilbyr vi deg billigst golfutstyr | Golfhandelen.no

Generelt:

Innenfor det internasjonale golfmarket eksisterer det et stort marked for brukt golfutstyr. I stedet for å bli presset av merkevareleverandøren velger vi nå, i tillegg til vårt eget merkevare Royal Golf, å satse på bruktmarkedet for å kunne gi våre kunder de absolutt laveste priser på golfutstyr. Dette innebærer på ingen måte at vi vil tone ned vår satsing på Royal Golf, det er mer ett ønske om også å dekke alle forespørsler vi har om å tilby også andre merkevarekøller.

Ved å kjøpe brukt utstyr slipper du å oppleve at golfkøllene du kjøpte allerede etter første runde er 25% mindre verdt enn det du har betalt i proshopen. En annen fordel er at de brukte golfkøllene vi selger ofte har fått mange tester og anbefalinger i markedet. Du slipper således å være en ”prøvekanin” på det absolutt siste. Vi selger også relativt nye modeller, men vi vil normalt ikke selge golfutstyr som det er mindre enn 6 måneder siden kom på markedet. Det tar litt tid før det danner seg et bruktmarked, også for golfutstyr. Prisnivået på det brukte golfutstyret som vi selger i nettbutikken har generelt følgende rabatt i forhold til nypriser på golfkøllene

Inntil 1 år gamle modeller: 25 – 30% rabatt

1 – 2 år gamle modeller 50 – 60% rabatt

Over 2 år gamle modeller 50 – 75% rabatt

Rabatten vil variere ut fra tilbud og etterspørsel i markedet. Normalt er det mindre rabatter på eksempelvis jernsett og wedger. Både for jernsett og wedger har vi veldig gode kvalitet på vårt Royal Golf utstyr, kvaliteten her står ikke mye tilbake for de store merkevarenavnene! Vi prøver til enhver tid å kjøpe inn til de laveste prisene fra noen få utvalgte samarbeidspartnere.

Vi opererer naturligvis kun med faste priser og oppgir aldri rabatt i forhold til førpriser, noe som generelt er i strid med markedsføringsloven. Vær oppmerksom på at veiledende priser på golfutstyr ofte er villedende.. Sammenlign prisene i vår nettbutikk med hvem som helst og se at du her sparer reelle penger!

Vi vil ha de fleste merkevarekøllene til salgs. Vi forsøker også skaffe køller som du skulle være spesielt på jakt etter. Vi er kun en mail unna – bare send oss noen ord til [email protected] eller Liu Jo Jeans BOTTOM UP RAMPY Jeans Skinny Fit rosa
og vi vil gi deg en rask tilbakemedling om det du er på jakt etter er noen vi kan skaffe, og til hvilken pris.

Hvor kjøper vi våre golfkøller:

Vi kjøper inn det vi selger av brukt golfutstyr fra det amerikanske markedet. De amerikanske butikkene vi kjøper fra følgende:

ASICS GELMISSION 3 Nøytrale løpesko black/carbon/phantom
(ca. 400000 tilbakemeldinger på e-bay, 99,6% positive)

www.dallasgolf.com (ca. 150000 tilbakemeldinger på e-bay, 99,7% positive)

Erika Rocchi Klassiske pumps nero
(ca. 315000 tilbakemeldinger på e-bay, 99,5% positve)

www.globalgolf.com (ca. 302000 tilbakemeldinger på e-bay 99,3% positive)

Ved siden av å selge brukt golfutstyr, er de fleste av disse også autoriserte forhandlere for de merkevarekøllene som de selger i brukte køller.

Hvilke garantier får du når du kjøper golfutstyr fra oss?

Vi har selv smertelig fått erfare at en i golfmarkedet lett kan bli lurt ved å få merkevarer som ikke er ekte. For å være sikker på at vi skal unngå dette kjøper vi derfor kun inn varene fra leverandørene som du ser ovenfor. Dette er leverandører som vi vet vi kan stole på. Dersom noe er feil kan vi gå tilbake til med reklamasjoner. Forretningene vi kjøper fra er alle betydelige aktører i det amerikanske markedet, som naturligvis er opptatt av sitt eget rennomè. Det at disse forretningene også er autoriserte forhandlere, samt selger 100000 vis av golfkøller, gjør at de har en svært god kvalitetssikring på det de selger. Ta også med i betraktning at vi nå har vært i markedet i 4 år og selv også har skaffet oss stor erfaring, på godt og ondt, fra salg av brukt golfutstyr. Dette er erfaring som du som kjøper vil dra nytte av i form av lave priser og høy kvalitet!

Vi ønsker likevel å gjøre oppmerksom på at vårt selskap ikke er autorisert forhandler for de brukte merkevarekøllene vi selger.

I tillegg til at trygget for at våre brukte golfkøller er kjøpt inn fra seriøse aktører i markedet, gir vi også deg som kjøper en ytterligere maksimal trygghet:

- Du får 4 ukers full returrett også på brukte golfkøller. Forutsetningen er at de er i samme stand når du leverer den tilbake som når du kjøpte den. Vi gir ”pengene tilbake garanti” for varen i disse 4 ukene. Vi refunderer imidlertid ikke porto/fraktkostnader hvis ikke det er en reklamasjonssak der vi har gitt feil opplysninger.

- I tillegg til 4 ukers full returrett gir vi også 12-måneders garanti mot fabrikasjonsfeil. Selvforskyldte skader (eksempelvis at en slår på en stein eller andre åpenbare ting) erstattes imidlertid ikke. Dette er samme garanti som du får på nye køller.

Med andre ord får du hos oss minst samme trygghet som om du kjøper golfkøllen hos en autorisert forhandler.

Hvordan kan vi selge golfkøllene så billig?

Dersom du selv skal kjøpe inn golfutstyr direkte fra ovennevnte selskaper, eller fra e-bay må du være klar over at det kommer en god del tilleggsutgifter for deg. Portokostnadene for å sende en golfkølle fra USA til Norge er normalt USD 42,95. I tillegg må du betale et behandlingsgebyr for import til Norge. Behandlingsgebyret varierer, men er ofte NOK 231. På toppen av det hele kommer da 25% norsk mva.

Vi kjøper inn golfkøller i store kvanta og sparer derfor både porto og behandlingsavgifter. I tillegg oppnår vi noe rabatter fra de butikkene vi kjøper fra. Dette gjør at vi kan prise varene lavere enn hva du selv må betale om du hadde kjøpt inn varen direkte fra USA, når alle kostnader er hensyntatt.

Vi tar hele risikoen for deg – og du får fordelene ved lavere priser!

Brukte merkevarer
Rabble bruker cookes for å gi deg best mulig brukeropplevelse. Ved å fortsette å bruke våre tjenester aksepterer du vår bruk av cookies.
Vans AUTHENTIC Joggesko light grey
Booking.com
JOOP DENNY Jumper black

På Booking.com kan du bestille billige hoteller verden over. Hva er din neste destinasjon? Uansett hvor du skal, så kan du enkelt bestille hotellrom hos Booking.com. De gir deg alltid gebyrfri bestilling og de aller beste prisene på markedet. Her hos Rabble finner du siste nytt fra Booking, og vi forteller deg alltid om det finnes en Booking rabattkode, kampanjekode eller et fantastisk tilbud som du kan benytte deg av.

Booking.com gir deg nye tilbud hver eneste dag på spennende hoteller på populære destinasjoner. Gjør et søk på nettsiden etter ditt reisemål og reiseperiode, og du vil se dagens deal på hotell akkurat der du skal. Noen ganger er hotellrommene rabattert med opptil 50 % og du kan bestille helt gratis nå. Du kan gjøre en ekstra god deal når du drar på ferie dersom du bestiller hotell med en kupongkode. Med en rabattkode fra Booking kan du få mellom 10 og 20 % ekstra rabatt på kjøpet ditt.

Det er svært enkelt å bestille billige hotell på nettsiden, og du kan bli abonnement for å få gode tilbud og rabatter til hoteller på dine favorittdestinasjoner rett til innboksen din. Har du tenkt deg på en weekendtur til London, Roma, Paris, Budapest, Praha, Berlin, Stockholm, Riga eller Krakow? Eller kanskje du vil reise på en eksotisk reise til Thailand, Indonesia, Maldivene eller Costa Rica? Uansett hvor du skal, så finner du billige hoteller hos Booking.com. Her hos oss vil vi fortelle deg om det finnes en aktiv rabattkode, tilbud og salg som er tilgjengelig på Booking.com akkurat nå. Med en Booking rabattkode, spesialdeal eller tilbud, kan du spare flere tusen kroner. Få med deg dagens beste rabatt ved å klikke deg inn via oss!

1 mill
Hentes online Gjelder inntil videre
1 mill overnattingsmuligheter hos Booking.com
Fra 200,-
Hentes online Gjelder inntil videre
Hotellrom fra 200,- i London hos Booking.com
Gratis
Hentes online Gjelder inntil videre
Ingen gebyrer på hotellbestilling på Booking.com
Tilbud
Hentes online Gjelder inntil videre
Nye reisetilbud hver dag hos Booking.com
Hentes online Gjelder inntil videre
Opptil 50 % rabatt på hotell hos Booking.com

Mer info om Booking.com

På Booking kan du booke billige hotellrom på nettet. Med en prisgaranti garanterer Booking at du får de laveste prisene på hotell uansett hvor du booker overnattingen din. Du kan finne lavest mulig pris på en rekke hoteller over hele verden gjennom en gratis søketjeneste. Når du har funnet et hotell, er det enkelt og greit å booke det direkte via Booking.com. Bestill billige hotellrom på populære steder som Madrid, Paris, Roma, København, Berlin og London.

Med en Booking.com rabattkode blir hotellbestillingen din billigere. Bruk en Booking rabattkode når du ønsker den billigste prisen på ditt hotellrom. Pass på å booke din reise med en aktuell booking rabatt. Alle Booking rabattkoder og kampanjer oppdateres jevnlig, så du bør stikke innom her regelmessig for å benytte deg av de nyeste og beste rabattkodene.

Populære destinasjoner Booking.com tilbyr

Avhengig om du ønsker strandferie, byferie eller avslapning så tilbyr Booking.com hoteller til alle ulike anledninger. Vi har sett på de reisemålene som blir høyt elsket inne på siden deres, både i innland og utland:

Ikke bare overnatting

Hos Booking.com så er det ikke kun overnatting du kan booke. De gir deg muligheten til å booke fly, leiebil og flyplasstransport i tillegg. Hvor deilig er det ikke å kunne få alt ferdig bestilt på ett sted? De har et stort og bredt utvalg i alle kategorier, så her finner du garantert noe du liker.

Omtaler fra tidligere gjester

Er du usikker på om bildene er for gode til å være sanne, eller er du bare nysgjerrig på hvordan tidligere gjester har hatt det på ditt utvalgte hotell? Hos Booking.com kan du lese utrolig mange anmeldelser fra både norske og utenlandske gjester som har vært der tidligere. Her får du en ærlig mening om hvordan oppholdet har vært. Dette gjør at du kan føle deg mer trygg på avgjørelsen din angående bosted.

Booking.com business

Booking.com gjør det enklere for deg å velge dem når du skal bestille eller reise i jobbsammenheng. Du kan oppnå gode rabatter ved å bestille 5 reiser eller mer. De hjelper deg også med å ha kontroll over alle utgifter og fordelingen på enkeltpersonene i bedriften. Kunderservice er også til for å kunne hjelpe deg hvis det er noe du skulle lure på. Og det beste av alt? Booking.com business er HELT gratis!

Hvordan bruker jeg en Booking.com rabattkode?

Det er veldig enkelt å benytte en Booking rabattkode / rabattkode Booking dersom du følger disse trinnene:

Mallorca

WALLMANS OSLO/BOOKING:

23 22 65 90 Vans AUTHENTIC Joggesko turtledove
Mølleparken 6 0459 Oslo

"Kjempe kveld med familie" 21 april 2018 - En TripAdvisor-reisende Les 160 anmeldelser av TOM TAILOR KENTUCKY 2 PACK Underbukse black